Saris Redovisning AB tjänster bakgrundsbild

Tjänster

Löneutbetalningar, semestrar, föräldraledighet, rapportering till skatteverket m.m kan ibland vara knepigt och tidskrävande arbete för många företagare.

Jag hjälper till med allt som krävs av en löneadministratör eller det du behöver hjälp med.

På så sätt får du tid över till att lugnt koncentrera dig på din egen kärnverksamhet.

Bokföring innefattar många lagar och regler. Som företagare har du inte alltid tid eller möjlighet att vara insatt i dessa frågor.

Det är mitt jobb att ständigt hålla mig uppdaterad på nya lagar och regler.

Jag anpassar mig efter dina behov och skräddarsyr därefter lösningar som passar bäst för just ditt företag.

Behöver du hjälp med skatterådgivning eller att lösa olika skattefrågor är jag rätt person för dig.

De flesta företag är momsregistrerade. Det innebär att bolaget är skyldig att deklarera moms till staten. Det kan vara besvärligt att hålla koll på vad som gäller med momsen. Momssatsen varierar beroende på vilken verksamhet du bedriver.

Jag har koll på vad som gäller när du exempelvis handlar med andra EU-länder eller om du har byggfirma och använder dig av omvänd skattskyldighet eller om du är musiker som uppträder live.

Det är viktigt att varje bokslut är tillförlitligt då detta samt årsredovisningen kan ligga till grund för viktiga ekonomiska beslut i ditt företag. Det kan handla om att anställa mer personal eller att utveckla ditt företag på något sätt.

Saris Redovisning AB arbetar enligt god redovisningssed vid upprättande av ett bokslut.

Från 2014-01-01 ska den som gör bokslut använda sig av K-regelverken som finns. Det kan vara svårt att veta vilket som passa just ditt företag. Detta kan jag hjälpa dig med.