Saris Redovisning AB om bakgrundsbild

Om

Saris Redovisning AB ägs och drivs av mig, Sari Zainali. Jag har flera års erfarenhet av yrket och våra kunder är bl.a. datakonsulter, hantverkare och fotografer.

Jag tar hand om hela eller delar av företagets ekonomi, bl.a. löpande bokföring, lönebearbetning, deklarationer samt bokslut.

Fördelen med att låta mig sköta Er ekonomi är att du får mer tid till annat.

Jag arbetar i enlighet med Svensk standard för redovisningstjänster REKO. Standarden har utvecklats gemensamt av SRF och FAR.

Social - Positiv - Driven

Jag arbetar utifrån ledorden social, positiv och driven, som sätter en värdegrund för verksamheten. Detta ska spegla min värdering för samarbetspartners, kunder och andra intressenter.

Att vara social för mig handlar om att fungera väl i olika sociala situationer. Jag värdesätter min förmåga att lyssna aktivt och ta till mig av det våra kunder säger. Genom god kommunikation kan jag möta våra kunders behov och leverera högklassig service.

Jag brinner för det jag gör och vill sprida glädje och en positiv känsla. Att visa uppskattning, vara vänlig och engagerad tror jag leder till ett framgångsrikt samarbete.

För att skapa ett affärsmässigt förtroende måste jag kunna leverera mina tjänster med ett samarbete som präglas av skicklighet, nyfikenhet och kompetens. Jag vill alltid utvecklas och är drivnen av att skapa långa kundrelationer där jag finns med på din resa till framgång.

Jag skräddarsyr uppdraget efter de behov ditt företag har. Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation.